top of page
  • Фото автораВасиль Школа 12

Жінки, знайте свої права

До Всеукраїнської акції «Жінки, знайте свої права» долучилися учні та педагоги нашого ліцею. Акція проходила з метою підвищення рівня обізнаності жінок та дівчат щодо своїх прав, поінформованості про шляхи попередження та протидії дискримінації за ознакою статі, попередження та зупинення всіх форм насильства стосовно жінок і дітей.

Практичним психологом та соціальним педагогом Іриною Малецькою проведено заняття з елементами тренінгу: «Сучасна жінка : яка вона?»(10клас), «Жінки мають права»(8клас), «Роль жінки в сучасному суспільстві»(9клас) .У ході всіх проведених заходів обговорювались питання перспектив  розвитку жіночого лідерства, права жінок та як уникнути їх порушення.

Для педагогічного колективу закладу Іриною Малецькою проведено тренінг «Я в себе одна »в ході якого, педагоги перевірили рівень стресу, оточивши себе позитивними думками, послухали музику,відпрацювали вправи щодо стабілізації психоемоційного стану, навчились поважати свої успіхи, навіть якщо вони здаються маленькими та незначними…


24 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page