top of page
  • Фото автораВасиль Школа 12

Про проведення заходів щодо захисту дітей в Інтернеті

Чернігівська обласна рада

Управління освіти і науки

Чернігівської обласної державної адміністрації


ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ІНСТИТУТ

ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ ІМЕНІ К.Д.УШИНСЬКОГО

вул. Слобідська, 83, м. Чернігів, 14021, тел. (0462) 653-988,

е-mail: choippo.cg@gmail.com, сайт: choippo.edu.ua, код ЄДРПОУ 02139222





16.06.2021 21/01-12/446 на № від


Місцеві органи управління освітою

Заклади освіти обласного підпорядкування



Про проведення заходів

щодо захисту дітей в Інтернеті


Відповідно до листа Уповноваженого Президента України з прав дитини Офісу Президента України від 11 червня 2021 року № 15/3-04/1224 повідомляємо, що були проведені дослідження Proinsight Lab у партнерстві з Уповноваженим Президента України з прав дитини та Міжнародною благодійною організацією «Служба порятунку дітей».

Згідно з результатами дослідження, із метою захисту дітей від сексуального насильства через мережу Інтернет просимо Вас приєднатися до освітнього проєкту щодо захисту дітей в Інтернеті #stop_sexтинг та провести заняття з дітьми для 1-11 класів у літніх таборах.

Матеріали для занять з дітьми, довідник для вчителів («Рекомендації щодо онлайн-безпеки для педагогічних працівників») та для батьків і вихователів («Створюємо онлайн-простір разом з дітьми») знаходяться за посиланням: https://stop-sexting.in.ua/category/materials/. Всі наявні уроки розміщені у папках згідно з віковими категоріями учнів. Обравши потрібну папку, можна безкоштовно завантажити всі необхідні матеріали для проведення уроків.

Проведення уроку з учнями передбачає можливість отримати електронний документ. Документ надається у відповідь на заповнену форму за посиланням: https://cutt.ly/inzj0aj

Із умовами отримання електронного документу, що засвідчує проведення уроку, також можна ознайомитись на останній сторінці посібника вчителя.

Для вільного перегляду доступний спеціалізований вебінар «Як педагогічні працівники можуть створити безпечний онлайн-простір для учнів», що розміщений у вільному доступі за посиланням: https://cutt.ly/bnErT3J

Просимо інформацію, зазначену в листі, довести до відома керівників закладів освіти, педагогічних працівників.





Ректор Анатолій ЗАЛІСЬКИЙ

5 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page